BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Zağnospaşa Ortaokulu

May

Okulumuzda BİGEP kapsamında 5,6,7,8. sınıflar arası Mangala turnuvası düzenlenmiştir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda kutladık. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını saygıyla, minnetle anıyoruz.

May

Erasmus+ Okul Akreditasyonu Uzman Daveti kapsamında Çekya'dan okulumuza gelen Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Antrenörü Jiri MARVAN 2-6 Mayıs 2023 tarihlerinde okulumuz öğrencileri ile "International Basketball Training Experience At Secondary Schools - Ortaokullarda Uluslararası Basketbol Antrenman Tecrübeleri " isimli projesi kapsamında etkinliklerde bulundu.

Mrt

BİGEP Deneme Sınavında okulumuzda ilk 3 sıralamaya sahip öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Cüneyd Akçura tarafından ödüllendirildi.

Şbt

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ Özel sayısı okulumuz Öğretmenleri gözetiminde öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

Mrt

Rehberlik Servisimizin düzenlediği Okul Tanıtımlarına 1 Mart 2022 saat 20.00'de online olarak Şehit Turgut Solak Fen Lisesi ve İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi ile devam edildi.

Ara

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi ile okulumuz arasında yürütülen "Hedefe Birlikte Yürüyelim" projesi, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarındaki Topluma Hizmet dersi kapsamındaki çalışmalarına Türkçe ve Yabancı Dil derslerini de ekleyip büyüyerek yoluna devam ediyor.

Kas

Rehberlik Servisimizin planladığı, 05.11.2021 Cuma günü saat 20:00'de Sarıyer Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi zoom üzerinden veli ve öğrencilerimize tanıtılmıştır. Tanıtım Mehmet Rıfat Evyap MTAL Bilişim Öğretmeni Nilay Ünsal Tekeraslan tarafından yapılmıştır.

Kas

Okul başarısının arttırılması için çalışma alışkanlığı kazanılmasında aileye düşen görevler konulu 5.Sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı online olarak Rehber Öğretmenimiz Özge Karakaya tarafından gerçekleştirildi.