BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Zağnospaşa Ortaokulu

HEDEFE BİRLİKTE YÜRÜYELİM PROJESİ BÜYÜYEREK YOLUNA DEVAM EDİYOR.

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi ile okulumuz arasında yürütülen "Hedefe Birlikte Yürüyelim" projesi, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarındaki Topluma Hizmet dersi kapsamındaki çalışmalarına Türkçe ve Yabancı Dil derslerini de ekleyip büyüyerek yoluna devam ediyor.

Yeni alanların projeye dahil edilmesi

Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet BAŞTÜRK ile Okul Müdürü Cüneyd AKÇURA tarafından imzalanan protokolle yürürlüğe kondu. Okul Müdürü Cüneyd AKÇURA proje ile öğrencilerimizin ders başarılarında gözle görülür bir iyileşme sağlandığını belirterek, desteklerinden dolayı Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet BAŞTÜRK'e teşekkürlerini sundu. Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet BAŞTÜRK ise çalışmayı önemsediklerini, öğrencilerinin hem bir sosyal sorumluluk görevi yerine getirdiklerini hem de mesleki gelişimlerine yönelik deneyim kazandıklarını söyledi. Ziyaret projenin verimli bir şekilde yürütülmesi temennisiyle sona erdi.

31-12-202131-12-202131-12-2021

Yayın: 31.12.2021 - Güncelleme: 16.03.2023 09:21 - Görüntülenme: 183